Allmänna villkor

Översikt över webbplatsen

Den här webbplatsen drivs av secondtimearound. På hela webbplatsen hänvisar "vi", "oss" och "vår" till secondtimearound. secondtimearound erbjuder den här webbplatsen, inklusive all information, alla verktyg och tjänster som finns tillgängliga från den här webbplatsen till dig som användare, under förutsättning att du accepterar alla villkor, bestämmelser, policyer och meddelanden som anges här.Genom att besöka vår webbplats och/eller köpa något från oss deltar du i vår "tjänst" och samtycker till att vara bunden av följande villkor ("Användarvillkor", "Villkor", "Villkor", "Villkor"), inklusive de ytterligare villkor och policyer som det hänvisas till här och/eller som är tillgängliga via hyperlänkar. Dessa användarvillkor gäller för alla användare av webbplatsen, inklusive utan begränsning användare som är webbläsare, leverantörer, kunder, handlare och/eller innehållsbidragare.Läs dessa användarvillkor noggrant innan du går in på eller använder vår webbplats. Genom att få tillgång till eller använda någon del av webbplatsen samtycker du till att vara bunden av dessa användarvillkor. Om du inte godkänner alla villkor i detta avtal får du inte komma åt webbplatsen eller använda några tjänster. Om dessa användarvillkor betraktas som ett erbjudande är acceptansen uttryckligen begränsad till dessa användarvillkor.

Alla nya funktioner eller verktyg som läggs till i den nuvarande butiken omfattas också av användarvillkoren. Du kan när som helst se den senaste versionen av användarvillkoren på denna sida. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa användarvillkor genom att publicera uppdateringar och/eller ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att regelbundet kontrollera den här sidan för att se om den har ändrats. Om du fortsätter att använda eller få tillgång till webbplatsen efter det att eventuella ändringar har publicerats innebär det att du godkänner dessa ändringar.Vår butik ligger på Shopify Inc. De förser oss med den online e-handelsplattform som gör det möjligt för oss att sälja våra produkter och tjänster till dig.AVSNITT 1 ANVÄNDARVILLKOR FÖR NÄTBUTIKEN

Genom att godkänna dessa användarvillkor intygar du att du är minst myndig i din stat eller provins, eller att du är myndig i den stat eller provins där du är bosatt, och att du har gett oss ditt samtycke till att låta någon av dina minderåriga registrerade personer använda denna webbplats.

Du får inte använda våra produkter för olagliga eller otillåtna ändamål och du får inte heller, genom att använda tjänsten, bryta mot någon lag i din jurisdiktion (inklusive, men inte begränsat till, upphovsrättslagar).

Du får inte överföra maskar eller virus eller någon annan kod av destruktiv karaktär.

Varje överträdelse eller brott mot villkoren kommer att resultera i omedelbar uppsägning av dina tjänster.

AVSNITT 2 - ALLMÄNNA VILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att när som helst vägra service till någon person av vilken anledning som helst.

Du förstår att ditt innehåll (som inte omfattar kreditkortsinformation) kan överföras okrypterat och kan innebära a) överföringar över olika nätverk och b) ändringar för att överensstämma med och anpassa sig till tekniska krav från anslutande nätverk eller enheter. Kreditkortsinformation är alltid krypterad när den överförs via nätverk.

Du samtycker till att inte reproducera, duplicera, kopiera, sälja, återförsälja eller utnyttja någon del av tjänsten, användningen av tjänsten eller tillgången till tjänsten, eller någon kontakt på den webbplats genom vilken tjänsten tillhandahålls, utan uttryckligt skriftligt tillstånd från oss.

De rubriker som används i detta avtal ingår endast för att underlätta och begränsar eller påverkar inte dessa villkor på annat sätt.

Vi ansvarar inte för leveranser som påverkas av tullar, naturkatastrofer, överföringar från internationella till lokala transportörer i ditt land, eller strejker eller förseningar i flyg- och landtransporter, eller eventuella extra avgifter, tullar eller kostnader för backend som uppstår. Vi ansvarar inte för importskatter och tullar om eventuella extra avgifter kan uppstå.

Avbokning:

-Om du vill avbryta din beställning har du 3 timmar på dig att avbryta din beställning från det ögonblick du köpte på vår webbplats.

-Om du vill avbryta din beställning efter 3 timmar kommer din begäran om avbeställning inte att accepteras.


OLöst paket

Vi förbehåller oss rätten att ta ut en avgift för kostnaden för hantering av oanmälda eller avvisade paket (returfrakt, expeditionskostnader osv.). Därför tar vi ut en avgift på 350 SEK om ett paket inte hämtas ut. Paketet stannar hos brevbäraren i 14 dagar innan det returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan måste du först hämta paketet och sedan returnera det. Paket som inte levererats omfattas inte av ångerrätten.