Om oss

Välkommen till vår secondhandbutik! Vi är ett företag som specialiserar sig på att sälja snygga och trendiga secondhand kläder. 

Mitt namn är Sanna och jag är 18 år gammal. Jag har alltid varit intresserad av kläder och mode, och jag har alltid älskat att hitta unika och speciella plagg som verkligen sticker ut. Men när jag började inse den negativa miljöpåverkan som modeindustrin har, kände jag att jag behövde hitta ett sätt att förena mitt intresse för mode med min önskan om att leva mer hållbart.

Så föddes idén om att starta vår secondhandbutik. Jag såg att det fanns ett verkligt behov av fler secondhandbutiker där ute, och jag visste att jag kunde skapa en butik som erbjöd snygga och trendiga plagg.

Vi strävar efter att erbjuda hög kvalitet på alla våra produkter och att ge våra kunder en fantastisk shopping upplevelse. Vi letar ständigt efter nya och spännande plagg att lägga till i vårt sortiment, och vi jobbar hårt för att säkerställa att alla plagg är i utmärkt skick när de når våra kunder.

Vi tror på hållbarhet och vi tror på att mode kan vara både trendigt och miljövänligt. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett sätt att shoppa snygga och unika kläder samtidigt som de bidrar till att minska miljöpåverkan.

Tack för att du valde oss som din secondhandbutik! Vi hoppas att du kommer att älska våra plagg lika mycket som vi gör.